Va invitam sa va adunati cat mai multi, aici la noi, sa ne bucuram impreuna de faptul ca am trecut cu bine de clipa fatala din acest an 21.12.2012, ora 12, 12 min si 12 secunde (offf…!!!) si sa petrecem impreuna noaptea dintre ani, in cea mai frumoasa sala de evenimente din cate s-au pomenit in acest vechi tinut valah, intr-o atmosfera selecta si calda.
Veniti…! nu ne lasati singuri sa degustam si sa ne saturam, cu alesele bucate preparate de vestita profesoara de arta culinara Mariana Ginghina. Haideti sa bem cu bucurie cupa de sampanie la clipa dintre ani, dar mai ales vinul alb si rosu demisec, adus cu multa truda tocmai din crama MURTFATLAR, precum si multe alte intarituri de minte si vorbe, dar inmuietoare de picioare.(tuica buna din prune coapte, whiscky, campari orange, sucuri si nectar de fructe).
Muzica este culeasa si aleasa cu multa grija pentru desfatarea urechilor noastre, dar nu va va lasa sa stati prea mult pe scaune, spre bucuria doamnelor si domnisoarelor. Formatia Quatro Band, din Ploiesti, mai multi solisti si un DJ profesionist ne va canta si incanta
Momentele de dans artistic, specifice locatiei, dar si manifestari folclorice traditionale, ne vor aduce aminte ca suntem ceea ce suntem,…. daca nu si mai mult, adica romani care stim sa petrecem si sa ne bucuram.
Cititi c’olea, ce ne spune bucatareasa noastra:
– Dragii mei invitati…! Va voi rasfata la gustare cu piftie de curcan, minicaprese primite cadou de la fratii nostrii italieni, gujoane din piept vanjos de pui, rulouri din sunca de la Praga cu salata de boeauf, dobos ca un tort, macrou si icre de stiuca, asezate cu grija pe felii de lamaie acra, ca sa va faca pofta de tarie. Mai apoi voi pune pe aceiasi farfurie de aperitive, rulada de porc, carnaciori de casa taranesti si foarte buni. Daca sunteti cuminti si dansati frumos de la inceput, voi pune si un drob de pasare, iar alaturi de toate cele, castraveti verzi si proaspeti, taiati ca niste flori de primavara.
– Mai tarziu, inainte de gongul final al anului 2012, pe cand va veti opri din dans, am sa va rasfat cu un salau parizian in sos de capere si lamaie, iar cartofii aurii, sigur nu vor ramane pe farfurii.
– Anul nou 2013, il vom intampina cu o friptura, cum numai eu stiu sa fac, duet de carne gratinata garnisita cum se cuvine cu orez si chuery, dar si ardei kapya copt.
Si ca sa ne indulcim cu totii, voi aduce la mese, prajituri din cele bune si alte indulcituri ce vor sta pe langa niste fructe de sezon ce ne vor impodobii mesele.
Nu trebuie sa spuneti decat: vreau o cafea…! si aceasta va fi adusa, fara numar, in orice
moment al petrecerii. Nu va speriati de artficii, acestea vor alunga toate cele rele de pana acum.
Inscrierile pe rabosul revelionului se fac pana la 26.12.2012, la tel. 0744652032 si 0726939399, sau direct la Studio Dance Barna din Breaza, str. Libertatii nr.13 si nu va costa decat 220 lei de persoana, care pot fi platiti in doua rate pana la 26.12.2012.
Cel mai bun organizator de evenimente festive este cu siguranta gazda noastra
Barna Gheorghe
Lasă un comentariu